• USD 32,38
  • EUR 35,10
  • ALTIN 2.326,28
  • BİST100 9.085
  • BTC 70.359

Teknoloji Haberleri

teknoloji haberleri ve güncel teknoloji gelişmeleri, teknoloji ile ilgili tüm video, teknoloji fotoğrafları ve teknoloji haberleri Haberin Gündemi - Haber, Spor, Magazin ve Son Dakika Haberleri sitemizde


Yaşam

Dijital dönüşüm, gelecekteki yaşamı en çok etkileyen faktörlerdir ve iş, eğitim, sağlık ve iletişim gibi alanlarda köklü değişiklikler getirirler.

Teknoloji

Grafik tasarım, dijital teknolojilerin yükselişiyle köklü bir değişim ve dönüşüm sürecinden geçmiştir, yeni fırsatlar ve zorluklar ortaya çıkarmıştır.

Teknoloji

Otonom araç teknolojileri, insan hatası kaynaklı kazaları azaltma, trafik akışını yönetme ve ulaşımı iyileştirme potansiyeline sahiptir.

Teknoloji

Teknolojinin insan yaşamı üzerindeki çok yönlü etkileri incelendi; iletişim, eğitim, sağlık, iş dünyası ve çevre alanlarında fırsatlar ve zorluklar belirlendi.

Yaşam

Japonya'da yaşlı nüfusun artmasıyla birlikte, robot evcil hayvanlar yalnızlıkla başa çıkma için popüler bir çözüm haline gelmektedir.

Teknoloji

Yapay Zeka destekli dil çeviri sistemleri, farklı diller arasında hızlı ve doğru iletişimi sağlayarak küresel bağlantıları güçlendiriyor.

Teknoloji

Dronlar, günümüzde giderek daha popüler hale gelen ve birçok farklı endüstride çeşitli kullanım alanları olan insansız hava araçlarıdır.

Sağlık

Teşhis ve Tedavi Süreçlerinde Devrim

Eğitim

Biyoloji Biliminin Derinlikleri, Hayatta ve Teknolojideki Rolü

Yaşam

Mark Zuckerberg ve Dijital Dönüşümün Hikayesi

Dünya

Sosyal Girişimcilik, Teknoloji ve Eğitimle Yoksullukla Mücadele

Teknoloji

Güvenlik Kameraları ve Yapay Zeka, Suçluları Tanımlama

Kategori Haberler

Kategori Haberler