Trakya'nın Batısından Giriş Yapması Bekleniyor

Gece saatlerini geride bırakan dakikalarda Kırıkkale, Edirne Tekirdağ ve Çanakkale etrafında gök gürültülü yağış, İzmir, İstanbul ve Balıkesir dolaylarında hafif sağanak yağış tahmini yapılıyor. Sabah vakitlerinde Marmara ve Akdeniz'de sis ve pusun değişik yerlerde kendisini göstermesi bekleniyor.

Farklı İllerde Hava Durumu

İstanbul: Havanın 16 derece olması tahmin edilmekte. Parçalı ve az bulutlu, sabah vaktinde sis ve pus varken, gece saatlerinin ardından hafif sağanak yağış bekleniyor.

İzmir: Hava 21 derece dolaylarında tahmin edilmekte. Parçalı ve az bulutlu, sabah sis ve pus var, gecenin ilerleyen saatlerinde hafif sağanak yağış

Ankara: Hava 17 derece civarında olması bekleniyor. Parçalı ve az bulutlu zaman zaman ise çok bulutlu olması da tahmin edilmekte.

Adana: Hava 22 derece bandında olması tahmin edilmekte. Sabah vaktinde ise pus ve sis farklı aralıklarla kendisin göstermesi bekleniyor.

Antalya: Hava 21 derece civarında gözükmekte. Parçalı ve az bulutlu.

Rüzgar

Güney ve güneybatı yönlerinden hafif bir şekilde ara ara orta kuvvet boyutunda gece saatlerinden başlayıp Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege bölümünde kuvvetli bir şekilde eseceği ön görülüyor.

Denizler

-Batı Karadeniz'in kuzeyi ile Ege'de fırtınavari bir rüzgar bekleniyor. Karadeniz'de gece
saatlerinde yağmur var, dalga ise 1,0 ile 2,0 metre. Görüş iyi, pus zamanı orta.

-Marmara'da parçalı bulutlu, dalga 0,5 ile 1,5 metre arasında değişiyor. Görüş iyi siste zayıf.

-Ege denizinde hava parçalı bulutlu gece yağmur var. Dalga, 1,0-2,0 arasında zamanla 3,0'e de çıkabilir. Görüş iyi.

-Akdeniz açıklarında hava durumu az bulutlu, 0,5 ile 1,5 dalga beklenmekte. Görüş iyi.