Milli Piyango biletindeki büyük vurgun ortaya çıktı. İzmir'de bazı Milli Piyango bayilerinin daha çok bilet satma amacıyla İstanbul'daki meşhur Nimet Abla gişesinin kaşesini yaptırarak biletlere bastığı ortaya çıktı.

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi 61 milyon gibi astronomik bir ikramiye olunca, fazla bilet satmak isteyen uyanık bayiler işi hileye vurdu.

Yeni Asır'da yer alan habere göre, İzmir'de bazı bayilerin ünlü gişelerin kaşesini yaptırdığı ve sattıkları biletlere bastığı öğrenildi. Konuyla ilgili açıklama yapan İzmir Bayiler Başkanı Paşa Çakmak, "Burada sahte bilet satılması söz konusu değildir. Ancak ne yazık ki kaşe oyunuyla insanların hayalleriyle oynuyorlar. Sırf vatandaş daha çok bilet satın alsın diye Nimet Abla kaşesi bastırıyorlar. Bilet gerçek ve kaşenin hiçbir etkisi yok. Daha fazla para kazanma hırsı nedeniyle böyle bir oyuna başvuruyorlar. Bu durum kabul edilemez. Vatandaşlar bu konuda çok dikkatli olsun. Sadece bulundukları şehre ait piyango biletlerini alsınlar." dedi.