Çanakkale'de yaşanan olayda içerisinde 2 gencin bulunduğu araç aşırı yağışlar yüzünden derece kaybolmuştu. Derede su seviyesinin yükselmesi sonrasında 2 aileden daha kayıp ihbarı alınınca 4 genci bulmak için arama çalışmaları hızlandırıldı.

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde meydana gelen olayda aracın akıntıya kapıldıktan sonra iki kişinin de daha kayıp olduğunun ihbarı aldıklarını belirten Çanakkale Vali Yardımcısı Cezmi Batuk, "Araç içerisinde 4 çocuğun bulunma gibi bir durumu söz konusu olabilir." dedi. Olay yerinde ilk incelemeler sonrasında arama kurtarma çalışmalarına hız verdiklerini belirten Batuk ilk açıklamasında su seviyesi yükselen derece araç içerisinde iki gencin daha bulunabileceğini sözlerine ekledi.

Araç İçerisinde 4 Kişi Olabilir

Yaşananların hemen ardından tüm ekiplerin olay yerine geldiğini ifade eden Batuk, "Bize gelen ilk bilgilerde iki gencin olduğu söyleniyordu. Ancak biz iki aileden daha kayıp ihbarı aldık. O yönde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Araç içerisinde sanırım 4 kişi vardı." ifadelerine yer verdi.

Batuk, aldıkları ilk bilgiler doğrultusunda harekete geçtiklerini ve 4 genci de bulmak için tüm ekiplerin canla başla çalıştığını belirtti.