Çiftlik Bank'ta paralarını Mehmet Aydın'a kaptıran on binlerce vatandaş 27 yaşındaki dolandırıcıyı her yerde arıyor. Hakkında çeşitli iddialar dolaşan Mehmet Aydın'ın son olarak Uruguay'a kaçtığı iddia edildi.

Çiftlik Bank'da binlerce liraları batan mağdurlar sosyal medyada hesaplar oluşturarak mağduriyetlerini dile getirmeye çalışıyor. Mehmet Aydın'ın nerede olduğu bilinmezken, Uruguay'da olduğu tahmin edilen 27 yaşındaki dolandırıcıyı bulmak için Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'dan yardım istendi.

HER YERDE ARANIYOR

Son olarak eşi gözaltına alınan Mehmet Aydın her yerde aranıyor. Vatandaşları sanal inek, keçi ve koyuna para yatırmaya ikna ederek milyonlarca TL ile kayıplara karışan Mehmet Aydın için Uruguaylı güvenlik güçleriyle irtibata geçilmesi isteniyor.

Bunun için de sosyal medya aracılığıyla yapılan yazışmalarda, Türkiye'deki en ünlü Uruguaylı, Fernando Muslera ismi üzerinde mutabakat sağlandı! Mağdurlar, Galatasaray'ın tecrübeli kalecisinden yardım istemeye hazırlanıyor. Yani Muslera'dan bu kez de Çiftlik Bank mağdurlarını kurtarması bekleniyor.

uruguay