Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi olan Youtube, özellikle google tarafından satın alındıktan sonra daha kaliteli bir hal aldı. Çünkü Youtube'u satın alan Google, youtube üzerinden video yayınlayanların para kazanması için önemli bir girişimde bulundu. Youtube üzerinden video yükleyen kişiler, videoları sırasında çıkan reklamlardan pay almaya başlayınca Youtube'a içerik üreten kişi sayısında artış oldu.

Youtube'a özel içerikler üretip yükleyen kişiler kısa sürede takipçi sayısını arttırarak popüler hale geldi. Bunlardan biri de Media Kraft şirketine bağlı hesaplardan biri olan OHA DİYORUM kanalı. Özellikle Melih, Fırat, Serdar ve Alper'in yoğun olarak videolarda göründüğü OHA DİYORUM kanalında zaman zaman Sıla, Tuğçe ve Tamer'de videolarda yer alıyor.

Son zamanlarda Youtuberlar film yapmak için harekete geçti. Halil Söyletmez isimli Youtuber'ın 'Cumali Ceber' isimli filminin ardından OHA DİYORUM kanalı da bir film yaparak izleyici karşısına çıkıyor.

OHA DİYORUM kanalından Melih, Fırat ve Alper'in başrollerinde oynadığı OHA DİYORUM isimli film 3 Kasımda gösterime girecek. Gösterime girmeden önce İstanbul Cevahir AVM'de 1000 kişilik özel gösterim yapan OHA DİYORUM filmine ilgi oldukça fazla oldu.

Cevahir AVM Cinemaximum salonlarında gerçekleştirilen özel gösterimde İstanbul'un yanı sıra Bursa, Yalova, İzmit gibi yakın şehirlerden gelen seyircilerin olması da dikkat çekti.

filmin oyuncuları Fırat Sobutay, Melih Abuaf ve Alper Rende salonlarda oturacak yer bulamadı. Sobutay bu durum üzerine 'Bizi yalnız bırakmayan ve özel gösterimimize gelen binlerce sevenimize çok teşekkür ediyoruz. Filmimizi henüz izleyemedik, büyük bir merakla galamızı bekliyoruz.' dedi.