Sosyal medyada gündem Seda Sayan'ın canlı yayında inşaat işçilerini küçük düşüren ifadeleri oldu. Seda Sayan'ın Show TV'de canlı olarak yayınlanan programında kullandığı "Sperm bankasına ne gerek var, inşaat işçileri var ya" ifadeleri sosyal medyada büyük tepki çekti. Tepkilerini dile getiren binlerce vatandaş RTÜK'ü harekete geçmeye davet ederken, programın yayından kaldırılması istendi.

Seda Sayan, önceki gün programında manken Ece Gürsel'i ağırlamıştı. Konuklardan birinin Ece Gürsel'e sorduğu "Sperm bankasından hamile kalmak ister misin?" sorusuna yanıt veren Seda Sayan büyük bir skandala imza attı. Canlı yayında, "Kız yazık ne inşaat işçileri var. Onlar insan değil mi? Kız siz ne bekliyosunuz doğurmak için. Baktın adamın genleri güzel. Maşallah sırım gibi. Tuttuğunu koparıyor, kuvvetli! Yap çocuğu ne var?" ifadelerini kullanan Seda Sayan, inşaat işçilerinin de tepkisini çekti.

İNŞAAT İŞÇİLERİ SENDİKASI TEPKİ GÖSTERDİ: "ŞARLATAN"

Seda Sayan'ın açıklamalarının sosyal medyada geniş yer bulmasının ardından açıklamada buluna İnşaat İşçileri Sendikası Örgütlenme Sekreteri Yunus Özgür, Sayan'ın sözlerine şu ifadelerle tepki gösterdi: "Bu Seda Sayan'ın kendi ahlak anlayışını yansıtıyor. Kendisine şarlatan diyebilirim. "