Geçtiğimiz haftalarda Meltem Haluk'tan ayrılma kararı almış ve bu kararı Haluk'a açıklamıştı. Haluk'ta bu karar bozulmuştu ve karşı çıkamamıştı.

Sonraki bölümlerde boşanma davası açılmış ve Haluk ile Meltem mahkemeye çıkmıştı. Bu sırada Haluk'u başka bir kadınla gören Meltem kıskanmış ama Haluk'a bir şey diyememişti.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Çocuklar Duymasın dizisinin final yapacağı iddia edilmişti. Ancak bırakın final yapmayı Çocuklar Duymasın dizisi yoluna tam gaz devam ediyor.

Çocuklar Duymasın dizisinin Pazar günü yayınlanacak bölümünün fragmanı bugün yayınlandı. Yayınlanan fragmanda izleyici merak içerisinde bırakacak bölümler var.

Haluk'tan ayrılmayı kafaya koyan Meltem, boşanma davası açsa da Haluk'tan boşanamadı. Yeni bölümde esmer güzelden kıskandığı Haluk'u bu seferde evde basıyor. İpler iyice kopacak.

Çocuklar Duymasın dizisinin bu sezonunda dizide görünmeyen kızlara Duygu, diziye geri dönüyor. Haluk ve Meltem'in kızları Duygu, yeni bölümde diziye dönerek büyük bir sürpriz yapıyor. Duygu, annesiyle babasını barıştırmaya çalışıyor. Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümü 24 Aralık Pazar günü Kanal D ekranlarında yer alacak.

Çocuklar Duymasın dizisi bu Pazar izleyiciyi ekrana kilitleyecek gibi görünüyor.