23 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı olan Justin Bieber'ın Los Angeles'taki evine takıntılı bir hayranı gizlice girmeye çalıştı.

Yaklaşık 40 yaşlarında olan takıntılı hayranın bu ilk girişimi olmadığı, daha önce de iki kere Justin Bieber'ın evine girmeyi denediği öğrenildi. Dün 23 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber'ın Los Angeles'taki evine bir kere daha girmeye çalışan 40 yaşındaki takıntılı hayran, polisler tarafından yakalanarak etkisiz hale getirildi.

Polisler tarafından Justin Bieber'ın evine üçüncü kez girmeye çalışırken yakalanan 40 yaşındaki kadın gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 40 yaşındaki takıntılı hayran, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konuyla ilgili Justin Bieber'dan henüz bir açıklama yapılmadı.

Benzer bir durum Türkiye'de şarkıcı Hadise'nin de başına gelmişti. Geçtiğimiz haftalarda şarkıcı Hadise'nin İstinye'de bir site içerisinde olan evine girmeye çalışan takıntılı hayranı Hadise'ye korku dolu anlar yaşatmıştı.

Sitenin etrafını çeviren duvarların üzerindeki telleri aşarak sitenin içine giren ve şarkıcı Hadise'nin evine izinsiz bir şekilde girmeye çalışan takıntılı hayran, sitenin güvenlik görevlileri tarafından suçüstü yakalanarak etkisiz hale getirilmişti.

Hadise'nin evine gizlice girmeye çalışan takıntılı hayranı yakalayan güvenlik görevlileri, takıntılı hayranı polis ekiplerine teslim etmişti.

Olayın ardından karakola giden Hadise, takıntılı hayrandan şikayetçi olmuştu.