Balıkesir'in Havran ilçesinde yaşanan bir cinayet olayı Türkiye'nin kanını dondurdu. 26 yaşındaki Ali S. bir süredir beraber olduğu 27 yaşındaki Gülşen Çetinkaya ile evlenmesine izin vermedikleri için genç kızın ailesinden 3 kişiyi öldürdü. Anne Çetinkaya ve iki kardeşi öldüren Ali S. olayın ardından cinayet evinde canlı yayın yaparak yaşattığı dehşeti paylaştı.

Çetinkaya ailesinin komşuları gelen tüfek seslerinin ardından durumu jandarmaya haber verdi. Olay yerine sevk edilen jandarma ekiplerinin evde yaptığı ilk incelemede Gülşen Çetinkaya'nın annesinin ve iki kız kardeşinin öldüğünü fark etti. Saldırı sırasında evde bulunan genç kızın erkek kardeşi Yasin Çetinkaya ile Bayram Eren ve oğlu Murat Eren ise yaralandı.

KATLİAMIN ARDINDAN SOĞUK KANLILIKLA CANLI YAYIN YAPTI

Evlenmek istediği kızın ailesinden ret yanıtı alında dehşet saçan Ali S. kurşun yağdırdığı cinayet mahalinden canlı yayın yaptı. Sosyal medya hesabından evdeki görüntüleri paylaşan saldırgan, sonrasında yürüyerek olay yerinden uzaklaştı. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürerken 3 kişiyi katleden Ali S'nin aranmasına devam ediliyor.

BABA ÇETİNKAYA EVDE YOKTU

Saldırıda eşi ile iki çocuğunu yitiren, diğer iki çocuğu yaralanan Hasan Çetinkaya, evde bulunmadığı sırada gerçekleşen saldırının ardından büyük şok yaşadı.

Çetinkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Eve geldiğimde çocuklarım yerde yatıyordu. Eşim, oğlum, iki kızım, bir de ufak oğlum saldırıya uğramış. Eşim, kızım ve oğlum yaşamını yitirdi." dedi.