Galatasaray'ın bugün gerçekleştirdiği idmanın ardından basın mensuplarının karşısına çıkan teknik direktör Fatih Terim, Gomis için yapılan teklifleri değerlendirdi. Galatasaray'a henüz resmi bir teklif gelmediğini belirten tecrübeli hoca, Gomis'in takım için çok önemli bir oyuncu olduğunun altını çizerek olası transfere karşı olduğunu belli etti.

Gomis için 9 milyon Euro'luk bir teklif olduğuna yönelik iddialara yanıt veren Terimi oyuncunun gösterdiği yüksek performansa göre gelen tekliflerin normal olduğunu söyledi. Gomis için resmi bir teklif olmadığının altını çizen Terim, "Gomis çok ihtiyacımız olan bir oyuncumuz. Öyle bir şey henüz bize gelmiş değil, gelse de şu an için itibar edeceğimiz bir konu olmaz. O konuyu ciddiye almıyorum." diye konuştu.

TATSIZ GÜNLERİ GERİDE BIRAKTIK

Gomis gibi bazı oyuncuların alacaklarını tahsil edemedikleri için idmana ve maça çıkmadıkları yönünde haberleri değerlendiren Fatih Terim, tatsız zamanları geride bıraktıklarını belirtirken, oyuncularla gerçekleştirdiği son görüşmede "kendimizi ve ne yapmak istediğimizi daha iyi ifade etti." dedi. Gomis'in takıma dönmesinden dolayı muylu olduğunu kaydeden tecrübeli hoca, "Kendisine ne kadar yetenekli olduğunu hatırlattım. Böyle oynamanın doğru olduğunu anlattım. Belhanda'ya da daha çok sorumluluk almasını söyledim."

FERNANDO EN KISA SÜREDE DÖNECEK

Fatih Terim, tedavisine Portekiz'de devam edilen Brezilyalı futbolcuları Fernando Reges'in önümüzdeki hafta İstanbul'a dönmesini beklediklerini ifade etti.

Fernando'nun durumuyla ilgili takım doktoru ile görüşeceğini anlatan Terim, "Fernando'yu önümüzdeki hafta bekliyoruz. Yarın bir görüşme yapacağım, dönüşü daha da erken olabilir. Doktor ile beraber geliş tarihini netleştireceğiz. Bu görüşmeden sonra işin ismini daha rahat koyabiliriz." değerlendirmesinde bulundu.