Tiyatro sanatçısı Çiçek Dilligilin bütün ustalığını gösterdiği Bavul'un oyuncu kadrosunda sahnelerin usta ismi Bekir Aksoy, Mert Asutay ve Yasemin Hadivent'de yer alıyor.

2_17

KAYIP BAVUL VE YALNIZ KALPLER

Kayıp bir bavulun adresini bulması ve bavul sahiplerinin ironik yaşamlarını ele alan ve bu serüvenden bir aşk hikayesi ve aile komedisi çıkan Bavul'u sahneye tiyatrocu Levent Tülek koydu.

3_11

KOMEDİ VE AŞK

Son derece komik replikler ve sahnelerle örülmüş Bavul'un finalin sahneye davet edilen oyuncu kadrosu teknik ekip ve yönetmen Levent Tülek dakikalarca alkışlandı.

4_8

TÜRKİYE'NİN GÜLMEYE İHTİYACI VAR

Yeni yılın bütün tiyatroseverlere hayırlı olması dileğiyle konuşmasını sürdüren Levent Tülek, "Türkiye'nin gülmeye ve gevşemeye ihtiyacı olduğunu, yaşamın gittikçe renksizleştiğinin altını çizerek daha çok tiyatro ve daha çok sevgi temennisinde bulundu.

1545689157_IMG_5548

TİYATRO DÜNYASI ARTI SAHNEYİ DOLDURDU

Yapımcılığını Karart Kültür Sanat tarafından Osman Genç'in üstlendiği 'Bavul'u İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Rıdvan Duran, Nevra Serezli, Ece Vahapoğlu, Deniz Gökçer, Selma Güneri, Deniz Arcak, Gökhan Türkmen, Şennur Nogaylar, Uğurkan Erez, Ayşe Erbulak, Dormenler ve Kenterler tiyatrosunun önemli isimleri ve çok sayıda sanat insanı başta olmak üzere yüzlerce tiyatrosever izlemeye geldi.

5_5