Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı iddia edilen Itır Esen'in Dominik'e gittiği iddia edildi. Survivor'a programın çekimleri için Dominik'te bulunan Itır Esen, kafaların karışmasına neden oldu.

Eşi Şeyma Subaşı'dan boşandıktan sonra adı sık sık Miss Turkey birincisi ile aşk dedikodularına karışan Acun Ilıcalı, yeniden gündem oldu. Aşk iddiaları için her gün farklı haberler çıkan ikili bunları yalanlamazken Itır Esen'in de Acun Ilıcalı'nın yanında olmak için Survivor çekimleri için Dominik'te bulunduğu ifade edildi.

Itır Esen En Önde

Magazin gündemine bomba gibi düşen aşk iddiaları sonrasında Acun Ilıcalı ile Itır Esen ikilisinin son olarak Dubai'de bir yemekte görüntülenmesi haberleri daha da güçlendirmişti. Bu iddialar sonrasında ortaya atılan bir başka haberde büyük şok etkisi yaşanmasına neden oldu.

Eser Yenenler'in programına konuk olarak katılan Acun Ilıcalı'yı ön koltuklarda oturarak izleyen Itır Esen'in son görüntüleri gözlerden kaçmamış ve aşk iddiaları daha da güçlenmişti. Söylentiler ışığında ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın aşk yaşadığı belirtilen Itır Esen'i bir an olsun yanından ayırmadığı ifade edildi.