Liverpool Chelsea karşılaşmasında sahaya atlayan YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz'ın gözaltına alındıktan sonra Instagram hesabının kapatıldığı belirtildi.

Liverpool - Chelsea maçının 14'üncü dakikasında sahaya giren Youtuber Ali Abdüsselam Yılmaz ve tribünde onun fotoğraflarını çeken 4 arkadaşı gözaltına alındı. Geceyi karakolda geçirdikten sonra adliyeye sevk edilen YouTuberın Instagram hesabı kapatıldı.

Maçın başladığı ilk dakikalarda güvenlik görevlilerini aşarak üzerinde küfürlü bir mesaj yazan tişörtüyle sahaya giren fenomen, güvenliklerin müdahalesiyle sahadan çıkarıldı. Yılmaz ve onu sahada görüntüleyen 4 arkadaşı ise gözaltına alındı. Geceyi karakolda geçiren fenomen ve arkadaşları emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Sahadan emniyet görevlilerinin çıkardığı fenomen geceyi karakolda geçirdi. Instagram'da 1 milyona yakın takipçisi bulunan fenomenin, Instagram hesabı da kapatıldı.

Ali Abdülselam Yılmaz'ın dün Youtube'de 4 milyon 583 bin 41 abonesi bulunurken sabah saatlerinde abone sayısı 4 milyon 525 bin 264'e düştü. Bir gecede 57 bin 777 abone kaybeden fenomen, saniyede 20 takipçi kaybetmeye devam ediyor. Beşiktaş Polis Merkezi'nde ifade veren YouTuber ilk ifadesinde şunları söyledi: "Heyecanlandım maçın 14. dakikasında sahaya atladım. Orta sahaya koştum ve gol sevinci hareketi yaptım. Sonra kuzey tribüne doğru koşarken özel güvenlik görevlileri yakaladı. Arkadaşlarım çekim yapmış ondan haberim yok."