Geçtiğimiz aylarda İranlı Model Mahlagha Jaberi, ünlü oyuncu ve model olan Burak Özçivit'in İnstagram hesabında paylaştığı bir fotoğrafın altına 'Yakışıklı' diye yorum yazmıştı. İranlı Model Mahlagha Jaberi'nin bu yorumu, Burak Özçivit'in eşi olan oyuncu Fahriye Evcen'i çok rahatsız etmiş ve kıskançlık krizine sokmuştu. Eşinin rahatsız olmasından dolayı Burak Özçivit, İranlı manken Mahlagha Jaberi'yi İnstagram'dan engellemişti.

İranlı manken Mahlagha Jaberi'den sonra şimdi de Rus Manken Victoria Bonya, Burak Özçivit'in İnstagram hesabından paylaştığı fotoğrafların altına yorumlar yağdırmaya başladı. Rus Manken Victoria Bonya, ilk olarak Burak Özçivit'in paylaştığı bir fotoğrafın altına 'güzel' yorumunu yazdı.

Daha sonra Burak Özçivit'in instagram üzerinden paylaştığı ve dambıl ile spor yaparken çekilmiş olan fotoğrafının altına 'Vücuduna güzel şekil vermişsin adamın' yorumunu yazdı.

Ünlü Rus Model Victoria Bonya, Burak Özçivit'in diğer fotoğraflarının altına da yorumlar yazmaya devam etti. Son olarak Burak Özçivit'in yeni imajını paylaştığı fotoğrafı da beğenmesi üzerine Burak Özçivit'in hayranları ünlü rus manken Victoria Bonya'ya tepki göstermeye başladı.

Burak Özçivit'in hayranları, instagram üzerinden Rus manken Victoria Bonya'ya 'Artık o Fahriye Evcen ile evli, onun peşini bırak' şeklinde mesajlar atarak tepki gösterdi.

Gelen tepkiler üzerine kendini savunan Rus Manken Victoria Bonya "Bu aktör için yorum yaptığımda insanlar neden bu kadar umursuyor? Çok acayip" dedi.

Kendi İnstagram hesabı üzerinden sevgili ile çekilmiş olan bir fotoğrafını paylaşarak, fotoğrafın altına konuyla ilgili açıklama yapan Rus Manken Victoria Bonya "Bugün Türk medyasından Burak Özçivit hakkında çok fazla yorum aldım. Instagram'ı kullanmaya başladığımdan beri yüzlerce insana yorum yaptım. Ama bugünkü gibi çılgınca bir tepki almadım. Hayatımda biri var ve mutluyum. Lütfen benim ismimi kullanmayın ve ortada hiçbir şey yokken bunu büyük bir problem haline getirmeyin." Dedi.