Maltepe'de önceki gece meydana gelen trafik kazasında 24 yaşındaki üniversite öğrencisi gencecik bir kız yaşamını yitirdi. Ehliyetsiz bir sürücünün dikkatsizliği nedeniyle meydana gelen kazada 24 yaşındaki Yaren Büyükölmez olay yerinde yaşamını yitirirken, kazaya neden olan 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre kaza Maltepe Başıbüyük Mahallesi Kavşağı - Dudullu Yolu mezarlık mevkiinde meydana geldi. Ehliyetsiz direksiyon başına geçen 16 yaşındaki Ü.B.Ç.'nin kontrolündeki araç kontrolden çıkarak refüje çıktı ve Yaren Büyükölmez'in aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle Yaren'in aracı direğe çarparak dururken Ü.B.Ç.'nin aracının motoro yerinden fırladı.

BİR GENÇ ÖLDÜ DİĞERİ YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Feci kazanın ardından üniversite öğrencisi Yaren olay yerinde yaşamını yitirirken, 16 yaşındaki Ü.B.Ç.'nin yoğum bakımda yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi. Kaza sonrası çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken Yaren'in ölüm haberini alan arkadaşları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması devam ediyor.

YAREN İÇİN ÜZÜNTÜLERİNİ YAZDILAR

Yeditepe Üniversitesi'nde okuyan Yaren Büyükölmez için sosyal medyada arkadaşları üzüntülerini paylaştı.