Zeytin Dalı harekatı'nı sürdüren Mehmetçik'ten akşam saatlerinde acı haber geldi. Operasyonda el yapımı patlayıcının infilakı sonucunda bir asker şehit oldu.

KOMANDO TEĞMEN ŞEHİT

Konuya ilişkin TSK tarafından yapılan açıklamada 'Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk miletine başsağılığı ve sabır dileriz'. Denildi.

Genelkurmay Başkanlığı, Zeytin Dalı harekatı kapsamında Afrin bölgesinde teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 askerin şehit olduğu açıklandı.

resimid_4722068

GENELKURMAY BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Genel Kurmay Başkanlığı'ndan yapılan açılamada şu ifadelere yer verildi:

Zeytin Dalı harekatı kapsamında, 15 Mart 2018 tarihinde Afrin bölgesinde icra edilen arama tarama faaliyetleri esnasında, el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz:'

ACI HABER KAYSERİYE ULAŞTI

TSK'nın Afrin'deki teröristlere yönelik düzenlediği Zeytin Dalı harekatı'nda şehit olan Kayseri 1.'nci Komandı Tugayı'nda görevli Erzurum nüfusuna kayıtlı Piyade Teğmen Muhammed Kır'ın (25) acı haberi Kayseri'nin Talas ilçesinde oturan annesine verildi.