Kadın cinayetlerinin önü bir türlü alınamıyor. Ankara'da yaşayan 26 yaşındaki Feyzi Ç. cezaevinden izinli olarak çıktıktan sonra eşiyle buluştu. Bir süre sonra eşiyle henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başlayan Feyzi Ç. 23 yaşındaki 1 çocuk annesi genç kadına bıçakla saldırdı. Olayın ardından genç kadın hayatını kaybederken, katil koca polise teslim oldu.

26 yaşındaki Feyzi Ç. Perşembe günü cezaevinden izinli olarak çıktı. Sigara kaçakçılığı suçundan hüküm giyen Feyzi Ç. 23 yaşındaki eşi İlknur Ç. ile buluştu. Bir süre arabayla gezen genç çift kısa süre sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın etkisiyle kendini kaybeden Feyzi Ç. 4 yaşındaki kızının gözleri önünde anne İlkbur Ç.'yi bıçakladı. Eşi tarafından defalarca bıçaklanan genç kadın kanlar içinde yerde kalırken, Feyzi Ç. küçük kızını alarak otomobile götürdü. Feyzi Ç. daha sonra tekrar eve gelip, eşi İlknur Ç.'yi defalarca bıçaklayarak öldürdü.

KIZINI ÖLDÜRDÜĞÜ EŞİNİN ANNESİNE TESLİM ETTİ

Olay sonrası kızını kayınvalidesine teslim eden Feyzi Ç. polisi arayarak teslim oldu.

Eve giden polis ve sağlık ekipleri, İlknur Ç.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis, ihsiz genç kadının vücudunun çeşitli yerlerinde 15 bıçak darbesi olduğunu belirledi.

İlknur Ç.'nin cesedi Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, katil zanlısı Feyzi Ç.'nin polisteki sorgusu sürüyor.