İtalyanların Premium kahve tarzını birbirinden eşsiz lezzetlerle birlikte sunan Caffe Nero 2019 yılında büyüme hızını yüzde 30 yükseltmeyi hedefliyor. Bu yıl açağı 15 yeni mağaza ile 150 kişiyi istihdam edecek.

1549359196_Caff___Nero_Bebek_ma__azas____3_

KAHVE EVİNE DÖNÜŞÜYOR

Caffe Nero, Bebek mağazısının açılışıyla misafirlerine yepyeni bir Kahve Evi deneyimi sunuyor. Keyifle vakit geçirilecek mağaza atmosferi, günlük ve taze olarak mağazada hazırlanan kaliteli ve lezzetli yeni yiyecek seçenekleriyle ve baristaların hizmetlerine yansıyan ustalıklarıyla 'kahve evi' kavramını farklı ve Caffe Nero'ya özgü bir konuma taşıyor.

1549359196_Caff___Nero_T__rkiye_CEO___su_Ahmet_Yan__ko__lu__2_

15 MAĞAZA DAHA AÇACAK

Farklı ürün ve hizmetlerin katkısıla 2019'da yüzde 30'luk büyüme hedefleyen marka, mevcut mağazalarının yen ikonsepte dönüşümü ile birlikte 15 mağaza açarak 150 kişiye daha yeni istihdam sağlamayı hedefliyor. Cafe Nero 2019 yılında 15 mağaza daha açmayı, toplam mağaza sayısını 78'e çıkararak yüzde 30 büyümeyi planlıyor.

CAFE NERO'YA BEBEK KONSEPTİ

Misafire ve semte özel hizmet deneyimini en üst noktada hissettireceklerini ifade eden Caffe Nero Türkiye CEO'su Ahmet Yanıkoğlu, Caffe Nero Bebek mağazası, markamızın yenilenen vizyonunda önce göevi üstleniyor. Caffe Nero olarak başlattığımız bu girişimle 'kahve evi' deneyimini kendimize has yeni ve farklı bir konuma taşıyoruz. Bu anlamda Caffe Nero Bebek mağazamızın yeni konseptimizin gözbebeği olduğunu söylemek yanlış olmaz şeklinde konuştu.

1549360218_Caff___Nero_T__rkiye_CEO___su_Ahmet_Yan__ko__lu__7_

KAHVE TÜKEKİMİNDE ARTIŞ SÜRÜYOR

Türkiye'de kahve tüketiminde ciddi bir artış olduğunu gözlemlediklerini aktaran Yanıkoğlu, bu eğilime yönelik olarak kendi mağaza ve satış konseptlerinde değişikliğe gittiklerini kaydetti. Yeni kahve evi deneyimlerini ilk defa yeni hizmete giren Bebek mağazasında yoğunlaştırdıklarının altını çizen Ahmet Yanıkoğlu, "Bu konsept üzerinden yeni mağazalar açacaklarını ve hedeflerinin ekonomik dar boğazdan geçen Türkiye'de yüzde 30 büyümek olacağını' söyledi.

1549359232_Caff___Nero_T__rkiye_CEO___su_Ahmet_Yan__ko__lu__3_

TAZE ÜRÜNLER VE YİYECEKLER'DE SERVİSE DAHİL OLDU

Caffe Nero'nun yeni konsepti, niteliği geliştirilmiş yeni lezzetleri, özel olarak eğitilen usta baristaları, samimi ve nostaljik ortamıyla misafirlerin i keyifli bir hikayenin parçası haline getiriyor. Semtin karateri ve tarihi dokusu gözetilerek titizlikle tasarlanan Caffe Nero Bebek mağazası, dekoratif unsurları ve mobilyalarıyla dikkat çekiyor. Mağazada taze olarak hazırlanan ürünlerin sergilenmesi ve sunumu da yeni konseptle birlikte değişiyor.

1549359221_Caff___Nero_Bebek_ma__azas____2_