Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabı üzerinden Ziraat Bankası'nı tebrik eden bir mesaj yayımladı. 2017 ila 2018 yıllarında marka değerini iyice yükselterek Türkiye'nin En Değerli Bankası seçilen Ziraat Bankası bir ödüle daha layık görüldü.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Brand Finance'ın Bankacılık 500 sıralamasında son 2 yıl içerisinde marka değerini yükselterek ülkemizin en değerli bankalarından biri seçilen Ziraat Bankası'nı tebrik etti.

Ziraat Bankası'na Tebrik

Berat Albayrak mesajında, "İçinde bulunduğumuz zor dönemde her bakımdan Türk vatandaşının yanında olan Ziraat Bankası'nı bir kez daha tebrik ediyorum. Brand Finance'ın Bankacılık 500 sıralamasında yer alan ve son 2 yıl içerisinde gösterdiği atak ile marka değerini yükselten en iyi Türk bankasından biri olan Ziraat Bankası bunu çok daha önceden hak etmişti. Bu bağlamda Ziraat Bankası'nı bir kez daha kutlar, çalışanlarına ve emekçilerine buradan sonsuz teşekkürler ederim. Halkımızın her zaman yanında olan Ziraat Bankası, bundan sonra da umuyorum ki bu çizgisini bozmadan mutlaka yoluna devam edecektir." ifadelerine yer verdi.