Bilgisayar üzerinden oyun oynamayı sevenlerin tercih ettiği en iyi firma olan Logitech firması, Sanal Gerçekliğe özel klavye tasarladı.

Sanal Gerçekliğe özel olarak tasarladığı klavyeyi bugün tanıtan Logitech'in, bu üründeki amacı, gözlük takılıyken sanal klavyeyi görmenizi sağlamak ve daha rahat bir klavye kullanımı sunmak.

Sanal gerçekliğinizi çıkarmadan direkt olarak klavyeyi görebileceğiniz bir sanal kit barındran ürün, bu kit sayesinde gözlüğe optimize oluyor.

Logitech'in sanal gerçekliğe özel olarak ürettiği bu klavyeye sahip olmak isteyen kişilerin 150 Türk Lirasını cebinden çıkarması gerekiyor.

Ayrıca şirket tarafından yapılan açıklamada, 16 Kasım tarihine kadar taleplerin alınacağı ve klavyeye ilgi gelirse üretime geçileceği belirtildi.

Konuyla ilgili yazı yazan Tamindir internet sitesinin haber servisinden Ömer Dursun, klavyenin henüz test aşamasında olduğunu belirterek, 'Logitech Bridge, HTC Vive kullanıcılarının ilgisini çekecektir' dedi

Logitech'in sanal gerçeklik için özel olarak tasarladığı bu klavyenin gerekli ilgiyi görüp görmeyeceği merak konusu. Ancak oyun klavyesi ve oyun mause'u konusunda kendini kanıtlamış olan Logitech'in, bu ürünüyle de dikkatleri üzerine çekmesi bekleniyor.