Eski Fenerbahçeli oyuncu ve şimdi ki yorumcu Rıdvan Dilmen ilginç bir açıklamada bulundu. Bu sezon taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan sarı lacivertli takım için Rıdvan Dilmen, Avrupa şampiyonu olabileceğini iddia etti.

Süper Lig'de bu sezon ilk kez üst üste iki maç kazanan Fenerbahçe'de yüzler yeniden gülmeye başladı. Göztepe'yi Kadıköy'de 2-0 devirerek üst basamaklara tırmanmaya başlayan sarı lacivertlilerde taraftarlar yeniden birlik oluşturdu. Karşılaşmanın ardından açıklamalar yapan Rıdvan Dilmen'in Avrupa kupaları için yorumu sosyal medyayı salladı.

Avrupa Şampiyonluğu Neden Olmasın

Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe gerçekten de bu sezona oldukça kötü başlayarak taraftarlarını da hayal kırıklığına uğrattı. Ancak şimdi geleceğe bakmak gerekiyor. Bu takım hiçbir zaman düşme potasını hak etmiyor. Ortada bir problem olduğu zaten belliydi. Teknik direktör tercihlerinde bir yanlışlık yapılmıştı. Şu anda şampiyonluk ihtimali çok az ama 5 ila 7. arasında bir basamakta yer alacaklardır."

"Fenerbahçe ligi 7. bitirse bile hala Avrupa kupaları için bir ümidi var. UEFA Avrupa Ligi'ni kazanarak bunu başarabilirler. Sayın Ali Koç da zaten son konuşmasında bunlardan bahsetti." ifadelerine yer verdi.