Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray'da Mitroglou şoku yaşanıyor. Devre arasında gerçekleştirdiği transferler ile büyük ses getiren sarı kırmızılılarda Mitroglou'nun UEFA Avrupa Ligi kadrosunda yer almayacağı açıklandı.

Galatasaray, devre arası transfer döneminde tam 6 oyuncu ile kadrosunu güçlendirirken sarı kırmızılı taraftarların aklındaki soru bir kez daha gündeme geldi. Marcao, Diagne, Mitroglou, Luyindama, Semih Kaya ve bunun yanı sıra Emre Taşdemir'i kadrosuna katmayı başaran Galatasaray, bu isimlerden sadece 3 tanesini Avrupa Ligi'ne kayıt olarak gönderebilecek. UEFA'nın statüsü gereğince devre arasında sarı kırmızılılar bu isimden sadece 3 tanesini esame listesine dahil edebilecekler.

Mitroglou Dışarda Kalacak

Teknik direktör Fatih Terim ise Avrupa Ligi için kadroya savunma için 3 isim düşündüğü ve bunlar arasında şu an için Marcao ve Luyindama olduğu diğer hakkını ise forvet bölgesinde Diagne'den yana tercih edeceği ifade edildi .Yeni transfer Yunan yıldız Mitroglou ile beraber Semih Kaya ve Emre Taşdemir'in de Avrupa için kontenjana takıldıkları ve bu isimlerin sadece Süper Lig ile Ziraat Türkiye Kupası maçlarında değerlendirileceği belirtildi.