Galatasaray'da gelecek için ümit vermeyen Igor Tudor'un gönderilmesi meselesi hala sıcaklığını koruyor. 5-1'lik Başakşehir mağlubiyetinin ardından bu hafta oynanacak Beşiktaş derbisi Tudor'un takımdaki geleceği konusunda büyük oranda belirleyici olacak. Hafta başından bu yana Florya'ya kamp kuran Başkan Özbek, Tudor'la görüşmezken bazı yöneticilerin Beşiktaş maçının kaybedilmesi durumunda Terim'i Florya'ya getireceği öğrenildi.

Galatasaray'da Fatih Terim ismi iyiden iyiye konuşulmaya devam ediliyor. Edinilen son bilgilere göre, Terim'le görüşen bazı yöneticiler, "Alınacak bir mağlubiyette takımın başına geçer misin?" sorusunu yöneltti. Galatasaray'a her zaman sıcak baktığını belirten Terim'in Mayıs ayındaki başkanlık seçiminden çekindiği ifade ediliyor.

TERİM'İN DÖNMESİ ÖZBEK'İN GÖREVDE KALMASINA BAĞLI

Daha önce Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde Başkan Ünal Aysal ile sorun yaşayan Terim'in, Aysal'ın Mayıs ayındaki seçimda adaylığını koyacak olması nedeniyle teklife soğuk baktığı öğrenildi. Aysal'ın kazanması durumunda, Galatasaray'a dönmeyeceğini kaydeden Terim, Özbek'in Mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimini kazanmasını bekliyor.