Fiba grubunun 30 yıllık finans ve finans dışı sektör tecrübesini, 20 senelik gayrimenkul bilgisi ile birleştiren Fiba Commercial Properties, mevcut ve gelecek yatırımları ile ilgili detayları iş ortakları ve sektör temsilcileri ile paylaştı.

FİBA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Şu anda Türkiye, Çin, Romanya ve Moldovya'da, dokuz AVM, dört ofis binası, dört rezidans ve iki sinema kompleksi ile operasyonlarını yürüten marka Türkiye'de çalışmalarını sürdürüyor.

PERAKENDECİLİKTE DOĞRU KARARLAR

Toplamda 900'ü aşkın marka ve mağazaya, 550 bin m2 kiralanabilir alan ile hizmet veren Fiba CP, mevcut ve gelecek yatırımları ile ilgili en son gelişmeleri konuk olduğu Soysal perakende Günleri'nde ziyaretçilere aktarıyor.

GİRİŞİMCİLERE YURTDIŞI DESTEĞİ

Perakende günlerinde iş ortakları ve farklı sektör temsilcileri ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını anlatan Fiba Commercial Properties CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman' Son dört yılda olduğu gibi bundan sonraki süreçte de yerli markalarının yurt dışına açılmasına destek vererek, Türk perakende sektörüne katkı sağlamaya devam edeceğiz. Fuarda, yurt içi ve yurt dışı yatırımlarımızı, büyüme hedeflerimizi, mevcut projelerimizin işleyişini ve sektöre dair projeksiyonlarımızı hem perakendecilere hem de ziyaretçilerimize aktarıyoruz' dedi.

ÖZYEĞİN FUARI ZİYARET ETTİ

Fuarı ziyaret eden FİBA Holdingin onursal başkanı Hüsnü Özyeğin, Türkiye ve dünyada perakende sektörünün öneminin her geçen gün arttığına işaret ederek doğru yerde ve doğru zamanda yapılacak olan yatırımların şirketlerin yapısal büyümelerini hızlandıracağını söyledi.