Hafta sonu Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda sahasında ağırladığı Sivas Belediyespor'u 5-1 ile geçerek moral depoladı. Sahaya genç ağırlıklı bir kadro ile çıkan Galatasaray'da, özellikle ikinci yarıda ortaya konulan futbol teknik direktör Tudor'un yüzünü güldürürken, Recep, Emrah Başsan ve Sinan Gümüş'ün performansları alkış aldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Tudor, ilk yarıdaki oyunu beğenmediğini söylerken, "İlk yarıda iyi değildik ancak ikinci yarıda Galatasaray gibi oynadık" ifadelerini kullandı.

Maçın geneli itibariyle hoşuna giden ve gitmeyen şeyler olduğunu belirten Hırvat çalıştırıcı, "Galatasaray, kendi evinde 3. Lig temsilcisi ile oynuyorsa daha etkili oynamalı." şeklinde konuşurken, rakibin fizik açısından oyundan düşmesiyle gollerin art arda geldiğini söyledi.

GENÇLERİN PERFORMANSI MEMNUN ETTİ

Sivas Belediyespor karşısında genç ağırlıklı bir kadro ile çıkan Tudor, Ziraat Türkiye Kupası'nın ilk 11'de yeterli süre bulamayan isimler için önemli bir turnuva olduğunu kaydetti.

Son olarak genç oyuncularla ilgili konuşan Tudor, "Bugün gençlerin performansından memnundum. Recep, Barış ve Emrah iyiydi. Bu oyuncuların performanslarından memnunum. Onlar bizim geleceğimiz" diyerek sözlerini tamamladı.