Türk spor basınıyla arası açık olan Igor Tudor, Aytemiz Alanyaspor karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin ardından basın mensuplarına çattı. Başakşehir deplasmanında alınan 5-1'lik hezimet sonrası kendisini eleştiren basın mensuplarına çatan Tudor, 'Bugün 1,5 puan kazandık. Başakşehir'e karşı kazansaydık 3 puan mı kazanacaktık' ifadelerini kullandı.

Galibiyetin ardından gazetecilerin karşısına geçen Tudor, toplantıyı takip etmek üzere gelen az sayıdaki basın mensubuna, "Eğer kaybetseydik toplantıda 50 kişi olurdu." şeklindeki ifadeleriyle sitem etti. Başakşehir karşısında alınan mağlubiyetin abartıldığını belirten Tudor, Alanyaspor'dan alınan 3 puanın ise değersizleştirildiğini öne sürdü.

Türk basınının oyuncu ve teknik adamları bir anda kahraman ilan ettiği gibi bir anda da yerin dibine soktuğunu belirten Tudor, "Sizde her şey ya siyah, ya da beyaz. Ama biz tiyatro ya da sinemada değiliz. Çalışıyoruz, terliyoruz, kazanmak için her şeyi yapıyoruz. Ama öyle bir havaya sokuluyor ki, bir yenilgiden sonra sanki ligi kaybediyoruz' diye konuştu.

1 YENİLGİNİN ARDINDAN LİGİ KAYBETTİĞİMİZİ İLAN ETTİLER

İLk 5 haftadaki performanslar Galatasaray'ı şampiyon ilan eden medyanın, bir mağlubiyete bakarak Galatasaray'ı şampiyonluk yarışının dışına ittiğini kaydeden Tudor, "Beni kötü hoca olarak yazıyorsunuz ama Galatasaray şu anda lider. Bir maçta kötü hoca olamayacağım gibi, Galatasaray'da 1 maçta ligi kaybetmez." dedi.