Süper Lig'de evinde ağırladığı Alanyaspor'u 2-0 geçen Galatasaray'da moraller yerine gelirken, maçında arından karşılaşmayı değerlendiren ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Belhanda'ya övgüler yağdırdı. Sarı-kırmızılı taraftarın isteksiz duy-tbolu doyayısıyla eleştirdiği Faslı futbolcu için iddialı açıklamalar yapan Dilmen, "Belhanda, ligin en iyi pasörü" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz hafta Başakşehir'den 5 yiyen Galatasaray'ın bu hafta evinde oynadığı maçta tribünlerin tam dolu olduğuna dikkat çeken Rıdvan Dilmen, büyük takımların taraftarlarıyla bütünleşmiş camialar olduğunun altını çizerek taraftarı tebrik etti.

Sarı-kırmızılı taraftarın büyük maçlardaki düşük performansı nedeniyle tepki gösterdiği Igor Tudor'un, Fatih Terim'in boşta olması nedeniyle büyük baskı altında olduğunu kaydeden usta yorumcu, "Başarısızlıklarda sürekli Fatih Terim baskısı olacak. Bu Tudor'a özel değil Mancini de olsa böyle olur. Belhanda savunmanın arkasına öldürücü pas atan bir numaralı oyuncu Türkiye'de. Müthiş toplar atıyor.

GOMİS'İN ÜST DÜZEY PERFORMANSI

Bu sezon attığı gollerle dikkat çeken Befetimbi Gomis'e de ayrı bir parantez açan Rıdvan Dilmen, Fransız oyucunun maç içindeki performansının üst düzey olduğunu söyledi. Gomis için, "Bir depar atıyor, 40-50 saniye dinlenecek sanıyorsunuz, sonra yine depar atıyor." diyen Dilmen, Fransız oyuncunun maç ritmini son düdüğe kadar koruduğunu söyledi.