Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de eski yöneticilerden Mahmut Uslu, Başkan Ali Koç'u hedef alan açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertli takımın çok kötü yönetildiğini belirten Uslu, bu işin fazla uzun sürmeyeceğini sözlerine ekledi.

Sezona büyük hayal kırıklığı ile başlayan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, hedeflerin adamı olmaktan bir türlü kurtulamadı. Eski yönetici Mahmut Uslu'nun hedefi haline gelen Ali Koç'un nasıl bir karşılık vereceği de şimdiden merak konusu oldu.

Mahmut Uslu'dan Eleştiri

Mahmut Uslu açıklamasında, "Ali Koç ve yönetim ekibi gerçekten de bu işi beceremediler. En büyük hataları ise teknik direktör Aykut Kocaman'ı oyalamaları oldu. Hasan ile beraber Aykut Kocaman bu takımda kalsalardı Fenerbahçe şu anda olduğu pozisyon içinde bulunmayacaktı. Giuliano, harika bir performans göstermesine rağmen oldukça ucuz bir maliyet ile resmen zararına satıldı."

"Sezon başında Slimani ve Frei gibi formsuz oyuncular takıma dahil edildi. Şu anda kadro dışında kalan kaleci Volkan Demirel ile Dirar bu takımı yapı taşlarından iki tanesidir. Fenerbahçe'de yönetim şu an bu camianın değerlerine sahip çıkamıyorlar. Ali Koç en başta soyunma odasına asla girmeyeceğini söyledi ama görüyoruz ki hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi olmuyormuş." ifadelerine yer verdi.