Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Efeler Voleybol Ligi'nde üst üste üçüncü, toplamda dokuzuncu şampiyonluk kupasına ulaştı. Şampiyon takımın oyuncuları ve teknik kadrosuyla bir araya gelen Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, 'Bankacılık faaliyetlerini başarıyla yürütürken ülkemizin kültür, sanat ve spor alanlarındaki gelişimine de büyük katkı sağlıyoruz' dedi.

1523967738_SRK_0816

HALKBANK YÖNETİCİLERİ SPORCULARLA BİRARAYA GELDİ

Efeler Voleybol Ligi şampiyonu Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Halkbank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Halkbank Genel Müdür yardımcısı ve Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu'nun da katılığı toplantıda, Halkbanklı sporcular, bu sezonu da zirvede kapatmanın heyacanı içinde olduklarını belirtti.

1523967747_SRK_0899

HALKBANLIK OLMAK SAHADA OLMAKTIR

Halkbank'ın 80. Yaşını kutladığı 2018 yılında gösterdiği finansal performansın yanında, sportif alanda elde ettiği bu başarıyla da gurur duyduklarını belirten Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan şunları söyledi:

' Bir banka düşünün, 80 yıllık tarihi boyunca Türkiye'nin dörd bir yanında gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Milletimizin her türlü finansman ihtiyacını karşılamak için sürekli yeni ürün ve hizmetler geliştiriyor. Tüm bunları yaparken de ülkemize her alanda değer katıyor. Bizim bankacılık anlayışımız, hep sahada olma anlayışına dayanır.

HALKBANK'IN 19 BİN ÇALIŞANI VAR

19 bin kişilik Halkbank Ailesinin her ferdi, iyi bir takım oyuncusu olmak bilinciyle hareket eder, her daik sahada olup müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu anlarda yanında olmak ister. Emek vermeye, her şeyden önce yaptığı işe gönül vermeye dayanan bu kültür ve anlayışın Halkbank Spor Kulübüne de yansıdığını görmekten çok mutluyuz'.

ÖNCELİĞİMİZ TAKIMA VE KENDİNE GÜVEN

Halkbank Erkek Voleybol Takımının şampiyon olmasının arkasında uzun yıllara dayanan bir ekip çalışmasının olduğunu belirten Halkbank Genel Müdür Yardımcısı ve Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu ise şunları söyledi:

' Spor külümüzün temel ilkesi, kendine ve arkadaşlarına güvenen sonuna kadar mücadele eden, bunu yaparken de rakiplerine saygı duyan sporculardan kurulu bir ekip olmaktır. Halkbank Spor Kulübü olarak altyapıya yatırım yapmaya, geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam edeceğiz.

OKUL TAKIMLARINA DESTEK

Okul takımlarıyla yaptığımız işbirliklerini deha da geliştirme, kulübümüze ve Türk sporuna yeni yetenekler kazandırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın şampiyonluğunu tüm taraftarlarımıza armağan ediyoruz.'