Sezon öncesi yaşadığı maaş krizinin ardından yönetimle arasında sert rüzgarlar esen Bafetimbi Gomis'in Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Hilal'e transfer olacağı iddia edildi.

Fransız basınında yer alan iddialara göre Gomis için 11 milyon euroluk teklif yapmaya hazırlanan Al-Hilal yönetiminin önümüzdeki günlerde resmi teklifle sarı-kırmızılıların kapısını çalması bekleniyor. Gomis'in yıllık ücretine zam talebini reddeden yönetimin 11 milyon gibi yüksek bir bonservis bedelini geri çevirmeyeceği tahmin ediliyor.

GOMİS İÇİN YILLIK 6 MİLYON EURO

Takımdaki geleceği soru işareti haline gelen Gomis, ligin ilk haftasında Ankaragücü deplasmanında yedek soyunmuştu.

Fransız France Football Gazetesi, Gomis için flaş bir iddia ortaya attı. France Football, Galatasaray forması altında geçtiğimiz sezon gol kralı olan Gomis için Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'in 11 milyon Euro bonservis bedeli ve Gomis'e yıllık 6 milyon Euro'luk teklifte bulunabileceğini yazdı.

GALATASARAY'DA DEVAM ETMEK İSTİYOR

France Football, Galatasaray yönetiminden zam talebinde bulunan ancak bu tabeli geri çevrilen taraftarlar ile arasında soğukluk giren Gomis'in gönlünün önümüzdeki sezon Galatsaray'da kalmaktan yana olduğunu okuyucularına duyurdu.