Türk Sinemasının Duayeni Kayhan Yıldızoğlu Vefat Etti Türk Sinemasının Duayeni Kayhan Yıldızoğlu Vefat Etti

Bulgaristan'da düzenlenen Balkan Gençler Sampiyonası'nda yarışmak üzere Sofya'ya gelen Genç Milli Takımı'mız, şampiyonaya başarılarıyla damga vururken, sosyal medyadan paylaştıkları görüntülerle büyük bir skandala imza attılar. 41 kişilik ekiple Bulgaristan'ın Başkenti Sofya'ya gelen Milli Takım kafilesi, gündüz şampiyonanın tozunu attırırken, gece de casinolarda boy gösterdi.

Fanatik'in ulaştığı bilgilere göre 41 kişilik Milli Takım kafilesinde yaşları 17 ila 18 arasında değişen 29 sporcuyla birlikte 12 antrenör bulunurken, Türkiye Yüzme Federasyonu'ndan bir tane bile yönetici yoktu. Gündüz yarıştıkları alanlarda toplamda 22 madalya alan Milli sporcular, bu başarılarıyla göğsümüzü kabartırken, akşam çıktıkları eğlencede alkol şişeleri ve kumar masalarında verdikleri pozlarla eleştiri oklarının hedefi oldu.

17 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARIN ELİNDE ALKOL KADEHLERİ

Şampiyonada 7 altın, 7 gümüş ve 8 bronz kazanan Milli yüzücüler, kadın yüzücüler klasmanında da şampiyonluk yaşatarak genel sıralamada şampiyonayı 2. sırada tamamladı.

Büyük başarıların ardından ellerinde alkol kadehleriyle kumar masalarında poz veren genç sporcular skandal görüntülere imza atarken, başlarında bir federasyon yetkilisinin bulunmaması yönetimsel boşluk mu var sorusuna neden oldu.