Galatasaray'da tribün ile kaptal Selçuk İnan arasındaki soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor. 4'üncü haftada Antalyaspor'la oynanan mücadelede oyuna sonradan girerek Muslera'nın kolundaki kaptanlık bandını alan Selçuk, oyunda da istenileni veremeyince bir kez daha tribünlerin hedefi olmuştu. Antalya dönüşü, Kasımpaşa maçında da yedek soyunan Selçuk, ilerleyen dakikalarda da şans bulamadı.

Kasımpaşa maçı öncesi ısınmak için sahaya çıkan Galatasaraylı oyuncular, tribünlere davet edilerek taraftarla selamlaştı. Ancak tepkilerin odağındaki isim Selçuk İnan, tribünlere davet edilmedi. Geçtiğimiz hafta sahaya kaptan çıkan Muslera, taraftarların "Büyük Kaptap" tezahüratıyla desteklenirken, Selçuk'un moralinin hayli bozuk olduğu görüldü.

Selçuk geçen hafta Antalya maçında oyuna sonradan girip, Muslera'nın kendisine uzattığı kaptanlık pazubandını koluna taktığı için taraftarlardan büyük tepki toplamıştı. Galatasaraylı taraftarlar Selçuk'a olan tepkilerini Kasımpaşa maçı öncesinde de gösterdi.

ÖZBEK-İNAN ZİRVESİ BİR ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEDİ

Taraftar ve kaptan arasında yaşanan gerginliğin ardından Florya'da Başkan Dursun Özbek ve Selçuk İnan mini zirvede bir araya geldi. Selçuk'a sahip çıktıklarını belirten Dursun Özbek, kaptana "Sen takımın en tecrübeli ismisin" diye destek verdiği basına yansımıştı.