Süper Lig'de son iki haftada 5 puan kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un büyük maçlardaki performansı yönetimi sıkıntıya soktu. İlk 8 haftada rakiplerine 8 puan fark atan Cimbom, sahasında ağırladığı Fenerbahçe ve Trabzonspor deplasmanında toplamda 5 puan bırakarak kırmızı alarm verdi.

Fenerbahçe karşılaşmasına çıkardığı ilk 11 ile eleştiri oklarının hedefi olan teknik direktör Igor Tudor, büyük maçları performansıyla yönetimi endişeye sokuyor. Dizilişlerde ve oyuna müdahalelerde yetersiz kalan Hırvat çalıştırıcı son olarak Trabzonspor maçının ikinci yarısında Gomis'i çıkararak, Eren Derdiyok'u oyuna sürmüştü. Bu tercihi ile çok eleştirilen Tudor'un yerine Fatih Terim'in gelmesini isteyen bazı yöneticilerin nabız yokladığı gelen bilgiler arasında.

ERMAN TOROĞLU: "TERİM GELİRSE KATKI SAĞLAR"

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, bugünkü köşesinde Fatih Terim'in Galatasaray'a gelme ihtimalini yazdı.

"Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman; Galatasaray'ın Fatih Terim... Tadından yenmez. Çok renkli bir lig olur. Fatih Terim'in yapısı yarışmacı tipli. Bu tipteki adam, rakibi ısıracak, parçalayacak, parçalanacak. Türk futboluna böyle daha iyi hizmet verirsin. Galatasaray'a gelirse fayda sağlar."