Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlı taraftarlara seslenerek birlik çağrısında bulundu.

Beşiktaş dergisi için hazırladığı yazısında devre arası transfer döneminin kendileri için oldukça iyi geçtiğini söyleyen Fikret Orman, siyah beyazlı taraftarlara seslendi. Beşiktaş'ın diğer kulüplerden her zaman bir adım önde olduğunun altını çizen Orman, "Biz her zaman emeğe saygı duyan ve geleneklerine bağlı bir özelliğe büründük. Mutlaka ki gelecek zamanlarda yeni başarılar ve zaferler mutlaka gelecektir. Bunun için bazen sabretmek gerekiyor." dedi.

Birlik ve Beraberlik Çağrısı

Orman, "Devre arasında takıma bazı takviyelerde bulunduk. Sistemimizi bozmayacak şekilde kadromuza koruyarak şampiyonluk mücadelemize devam ediyoruz. Bazı oyuncularla yollarımızı ayırmak durumunda kaldık. yeni gelen arkadaşlarımızda inşallah kısa sürede takıma katkı sağlamak için ellerinden geleni yapacaklardır."

"Beşiktaş her zaman hayalleri ve hedefleri olan bir takımdır. Siyah beyazlı camia aydınlık yarınların geleceğidir. Hedeflerimize ulaşmamız adına her zaman Beşiktaşlı taraftarlar ile birlik ve beraberlik içerisinde olmaktan dolayı kıvanç duyuyoruz. Bunu bütün camiamızdan istiyoruz." ifadelerine yer verdi.