Fenerbahçe tarihinin en büyük hayal kırıklıkları arasında adını yazdırmaya aday Hollandalı yıldızı Robin van Persie'den taraftarı ve camiaı çıldırtacak teklif geldi. Sakatlığını bahane ederek maçlara ve idmanlara çıkmayan Robin van Persie'nin teknik direktör Aykut Kocaman ile görüşerek, sözleşmesini 1 yıl daha uzatmayı teklif ettiği öğrenildi.

Kocaman'ın istifa sürecinde kendisine destek vermek için görüşme gerçekleştiren Hollandalı oyuncu, tecrübeli teknik adamın görevinde kalmasını istediğini ve kendisinin de sözleşmesini uzatmaktan yana olduğunu söyledi.

Büyük umutlarla geldiği Fenerbahçe'de beklentilerin uzağında kaldığını itiraf eden RvP'nin "Size borcum var. Buraya her şeye yeniden başlamak için geldim ama sakatlıklar dolayısıyla işler istediğim gibi gitmedi." ifadelerini kullandığı belirtildi.

Türkiye bozulan imajını düzeltmek için elinden geleni yapmak istediğini teknik direktörü ile paylaşan Hollandalı oyuncunun, "Size borcumu ödemek istiyorum. Çok daha düşük bir ücrete sözleşme uzatmaya hazırım. İsterseniz bir yıl daha kalırım" dediği kaydedildi.