Şampiyonlar Ligi'nde grubunu lider olarak tamamlayan Beşiktaş'ı son 16 turunda Bayern Münih, Real Madrid, Juventus ve Chselsea gibi zorlu rakipler bekliyor. İngiltere temsilcisi Chelsea'nin kaptanı Gary Cahill, kurada Beşiktaş ile karşılaşmak istemediklerini belirterek, siyah beyazlı ekipten çekindiklerini söyledi.

Son 16 eşleşmelerini değerlendiren İngiliz futbolcu, takımdaki diğer futbolcuların ve teknik direktör Conte'nin Beşiktaş'ı istemelerine rağmen, kendisinin istemediğini ifade etti. Siyah beyazlı ekibin bu sezon oynadığı futboldan övgüyle bahseden Cahill, "Beşiktaş son derece tehlikeli bir ekip ve harika bir taraftarı var. Bu sezon gruptan lider olarak çıktılar." dedi.

BARCELONA YA DA PSG'Yİ İSTİYORUM

Son 16 karşılaşmasında Barcelona ya da PSG'den biriyle eşleceklerini tahmin eden Cahill, sonraki turlarda mutlaka bu ekiplerden biriyle eşleşeceklerini belirterek "Ben Barcelona ya da PSG'yi isterim" dedi.

Cahill sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kafamızda bazı planlar var ama tur atlayamazsak bunların hiçbir önemi kalmayacak. Beşiktaş'ın harika bir taraftar desteği var. Ayrıca bu tura yükselen takımların hepsi son derece güçlü."