Süper Lig'de ligin ilk yarısının bitmesine sayılı haftalar kala, transfer piyasası da hareketlenmeye başladı. Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, bu yıl da şampiyonluk ünvanını korumak isterken, siyah-beyazlıların listesindeki isimler dikkat çekiyor. Manchester United'da forma giyen Belçikalı Fellaini için bir süredir çalışmalarını sürdüren Fikret Orman ve yönetiminin başarılı orta saha oyuncusu için 10 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi.

Orta alana takviye isteyen Beşiktaş, rotayı İngiltere'ye kırdı. Bir süredir temas halinde bulunulan Marouane Fellaini için Beşiktaş'ın 10 milyon euro gibi bir teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi. İngiliz basınına göre Fellaini'nin ayrılmasına sıcak bakan Mourinho, Donetsk'ten Fred'i kadrosuna katmak istiyor.

GALATASARAY DA İSTEMİŞTİ

Yaz transfer sezounda Galatasaray'ın da ısrarla istediği Belçikalı oyuncunun transferine izin vermeyen Jose Mourinho, o dönem "Galatasaray'ın beni transfer etmesi daha yüksek ihtimal" açıklamasında bulunmuştu.

Bu sezon toplamda 9 maçta forma giyen ve 4 gol, 1 asistlik performans sergileyen 29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi Temmuz ayında sona eriyor.