Çin'de bir fabrikada henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çıkan yangından ilk kurtarılan işçilerden biri, cep telefonumu içeride unuttum diyerek tekrardan alevlerin arasına daldı. İçeri girip, telefonunu aldıktan sonra süre sonra dışarı çıkan kişinin, kıyafetleri alev alev yanıyordu.

Dışarı da bekleyenler hemen ellerindeki yangın söndürme tüpü ile alevlerin arasından çıkan ve üzerindeki kıyafetler alev alev yanan kişiye müdahele ettiler. Ellerindeki yangın tüpünü, yanan kişinin üzerine sıkan kişiler, adamın canlı canlı yanmasını engellemiş oldular.

Yangın söndürüldükten sonra vücudunda ciddi yanıklar olduğu anlaşılan kişi, olay yerinde hazır bulunan ambulans ile en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan kişinin tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği öğrenildi. Ayrıca vücudunda ciddi derece yanıklar olduğu belirtilirken, durumunun kötü olduğu öğrenildi.

Fabrikanın bağlı olduğu şirket, işçin yangından kurtarılan ilk kişi olduğunu ancak kurtarıldıktan sonra telefonunu içeride bıraktığını hatırlayıp kurtarmak için yanan fabrikaya tekrar girdiğini açıkladı. O anların kaydedildiği videoda, telefonunu alıp fabrikadan çıkan işçinin elbiselerinin tamemen yandığı ve vücudunun oldukça kötü durumda olduğu görülüyor.