Trabzon'da cami müezzini olan ve evli olan müezzin, Trabzon Ortahisar İlçe Müftülüğü'nde çalışan 21 yaşındaki genç kadını sosyal medya üzerinden taciz etti.

21 yaşındaki genç kadın çiçek ve kalp karakterlerinin de yer aldığı 'Tanışalım mı, Nerede yaşıyorsunuz?' şeklinde kendisine gönderilen mesaj hakkında araştırma yaptı.

Yaptığı araştırma sonucunda mesajları atan kişinin Trabzon'da bir camide müezzin olduğu sonucuna vardı. Aynı zamanda müezzinin evli olduğunu da öğrendi.

Bilgi Melekleri,Bilgiye Erişimdeki Hayati Rolü Bilgi Melekleri,Bilgiye Erişimdeki Hayati Rolü

Kendisini mesajla taciz eden kişinin cami müezzini olduğunu öğrenen 21 yaşındaki genç kadın, müezzinin mesajlarına cevap olarak 'Aynı kurumda çalışıyoruz. Müezzin olarak çalışıyorsunuz. Utanmıyor musunuz o resimleri atmaya' diye cevap verdi.

21 yaşındaki genç kadının bu mesajlarının ardından pişman olduğunu ve özür dilediğini dile getiren tacizci müezzin kendini affettirmeye çalışsa da, genç kadın işin peşini bırakmadı ve şikayette bulundu.

Tacize uğrayan 21 yaşındaki genç kadın polis merkezine giderek müezzin A.Ö. hakkında şikayetçi oldu. Genç kadın mesaj kayıtlarını da delil olarak polise sundu. İlçe Müftülüğü'ne de şikayet dilekçesi veren genç kadın, müezzin A.Ö.'nün idari soruşturmaya tabii tutulması ve açığa alınmasını istedi.

Trabzon'da Ortahisar İlçe Müftülüğü'nde görevli kadın memur 21 yaşındaki E.A.'nın sosyal medya hesabı üzerinden kendisine taciz içerikli mesajlar gönderdiği iddiasıyla şikayetçi olduğu müezzin A.Ö. hakkında Ortahisar Kaymakamlığı tarafından idari soruşturma başlatıldı. Müezzin A.Ö. açığa alındı.