ABD'de önceki saatlerde yapılan cani saldırıda 50 ölü ve yüzlerce yaralı olduğu açıklanırken, Saldırının ölü ele geçirilen failinin bölge sakini Stephen Paddoc isimli 64 yaşındaki bir adam olduğu açıklandı.

KALABALIĞA AĞIR SİLAHLA ATEŞ EDİLDİ

ABD'nin Las Vegas kentindeki bir konsere silahlı saldırı düzenlendi. Saldırgan otelin 32. Katından kalabalığın üzerine ağır silahla ateş açtı. Korkunç saldırıda en az 50 kişi hayatını kaybetti ve 400'den fazla yaralandı.

KARI

SALDIRGAN 64 YAŞINDA

ABD basını, saldırganın bir bölge sakini olduğunu açıkladı. Saldırın failinin Stephen Paddock isimli 64 yaşındaki bir adam olduğu açıklandı. Saldırganın katliamın ardından intihar ettiği, Asya kökenli olduğu tahmin edilen arkadaşı Marilou Danley'in ise yakalandığı ifade edildi. Reuters'ın haberine göre, saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlendi. DEAŞ'ın sosyal medya platformundan saldırıyı üstlendiği duyuruldu.

10 ADET UZUN NAMLULU SİLAH BULUNDU

64 yaşındaki Stephen Paddock, otel odasında bulundurduğu 10 adet uzun namlulu silahla Mandalay Bay Otel'in 32. Katından konser alanındakilere kurşu yağdırdı. Las Vegas polisi ABD'nin Route 91 Harvest isimli müzik festivalinde düzenlenen silahlı saldırıda 50 kişinin öldüğünü ve 400'den fazla kişinin yaralandığını açıkladı. Saldırganın ise intirah ettiği duyuruldu.

.