İzmir bu sabah güne acı bir kazayla uyandı. Sabah saatlerinde Kazım Dirik Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde meydana gelen kazada 2 poılis şehit, 3 polis ağır yaralandı.

1_1

YAKIN ARKADAŞLARDI

Konak'tan Bornova yönüne giden 45 HA 1632 plakalı otomobil içinde üniversiteden bu yana arkadaş olan, bazıları da ev arkadaşı olan 5 çevik kuvvet polisi bulunuyordu.

Otomobil polislerin özel aracıydı. Yeni mezun oldukları öğrenilen polisler henüz belirlenemeyen sebeple kontrolden çıkarak beton bariyere çarptı. Kazada polis menurları 27 yaşındaki Erdem Öge ve 24 yaşındaki Tolga Hakyimez hayatını kaybetti, 3 polis ağır yaralandı.

YARALI POLİSLERİN DURUMU CİDDİ

2_1

Yaralı polis memurları 24 yaşındaki Enis Davarcı ve 25 yaşındaki Sinan Şentürk Ege Üniversitesi Hastanesi'ne, 25 yaşındaki Hüseyin Kurnaz ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındığı 3 yaralının sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

EMNİYET MÜDÜRÜ AŞKIN: ACIMIZ BÜYÜK

Yaralı polis memurlarını hastanede ziyaret eden İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın acılarının büyük olduğunu belirterek , 'Bir polisimizin durumu, diğerlerine göre daha iyi. Trafik terörüne 2 arkadaşımızı kurban verdik. Üzüntümüz büyük. Kazanın sebebini ortaya çıkarmak için çalışmalar sürüyor' dedi.