Hindistan'ın Visakhapatnam şehrinde caddenin ortasında herkesin gözleri önünde sarhoş bir adam, yoldan geçen bir kadına tecavüz etti. Tecavüz sırasında yoldan geçen hiç kimse tecavüze uğrayan kadına yardım etmezken, yoldan geçenlerden bazıları durumu önemsemeden yoluna devam etti, bazıları da durup cep telefonu ile tecavüzü kayıt altına aldı.

Cumartesi günü saat 14:00 sularında metro durağının yakınlarında meydana gelen tecavüz skandalı yok artık dedirten cinsten…

Metro durağına yakın bir yerde kaldırımda oturan bir kadının yanına gelen 23 yaşındaki sapığın sarhoş olduğu belirtildi. Sarhoş olan 23 yaşındaki sapık önce kadının yanına yaklaştı. Ardından kaldırımda oturan kadını yere yatırarak herkesin gözleri önünde, caddenin ortasında kadına tecavüz etmeye başladı.

Bu sırada yoldan geçen vatandaşlar kadına yardım etmek bir kenara dursun, cep telefonları ile olan bitenleri kayıt altına alma yarışına girdi. Kimse genç kadının yardım çığlıklarını umursamadı. Yoldan geçenlerin bir çoğu da umursamadan yoluna devam etti.

Bir süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, kamera görüntülerinden yola çıkarak sapığı tespit etti. Tespit edilen sapık kısa bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan 23 yaşındaki sapığın adının G Shiva olduğu öğrenildi.