Lazer Işınları İle Göz Altı Torbaların Tedavisi

Bununla birlikte yorgunluk, uykusuzluk, aşırı stres, yanlış beslenme, sivilce oluşumları ve anatomik doku bozuklukları da çok daha fazla ve yoğun oranda gözaltı torbalarının meydana gelmesine sebebiyet vermektedir.

Günümüzde hızla gelişen sağlık teknolojisi ile birlikte artık birçok işlem sorunsuz ve hızlı bir şekilde uygulanmaktadır. Lazer tedavisi gözaltı torbalarından cerrahi ile kurtulmak isteyenler için alternatif ve çok fazla tercih edilen yeni bir uygulama formu tavsiye etmektedir.

Lazerin hemen hemen her estetik alanda yoğun olarak kullanılması ile birlikte gözaltı torbalarından şikayetçi olan erkek ve bayanlar da çok kısa bir süre içerisinde lazer ışınlarının kalıcı etkisi ile gözaltı torbalarından kalıcı bir şekilde kurtulmaktadır. Operasyon öncesinden bir ön muayene şarttır. Bu aşamada gözaltı torbalarının ne kadar derin olduğu ortaya çıkarılmaktadır.

İşlemler 15 - 20 dakika kadar sürmektedir. İhtiyaç doğrultusunda uzman hekimler ve estetisyen uzmanları birkaç seansa bölerek lazerle tedavi imkanlarını genişletme tercihe gidebilmektedir.

Lazerin herhangi bir etkisi bulunmadığı için ne genel ne de lokal olarak anestezi kullanımına gidilmektedir. Kişinin daha az acı hissetmesi için gözaltı bölgelerine öncesinde ağrı kesici özellikleri bulunan kremler sürülmektedir.

Farklı uygulama alanlarına sahip olan bu tedavi yönteminde 3 seanslık ya da 5 seanslık paketler bulunmaktadır. Ancak gözaltı torbalarının yeri ve konumu gereği çok fazla derecede olması seans sayısını otomatik olarak arttırmaktadır.

Lazer Işınları Tedavisinden Sonra Dikkat Edilecekler

Lazer ışınlı gözaltı torbası tedavisi bazı kliniklerde lokal anestezi ile uygulanmaktadır. Herhangi bir yan etkisi olmadığı için kişi seansın gerçekleştiği gün sosyal hayatına geri dönmektedir. Besleyici kremler kullanılmaktadır.