AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, yeni makam aracı ile geçtiğimiz günlerde olay olmuştu. Uzay aracına benzer şekildeki seçim TIR'ı ile Marmaris'te fırtına gibi isen Yazıcı bu duruma açıklık getirdi.

AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı'dan uzay aracına benzeyen seçim aracı ile ilgili olarak çarpıcı bir açıklama geldi.Seçim kampanyası sürecinde herhangi bir şekilde kimseden destek görmediğini söyleyen Yazıcı, "Biz havalı bir Marmaris yaratmak adına böyle bir işe baş koyduk. Bende yaptıklarımın zaten farkındayım. Biz her koşulda Marmaris'e destek olacağız." dedi.

Transformers Yakıştırması

Yazıcı'nın kullandığı seçim TIR'ı her kesimin dikkatini çekerken, "Transformers" yakıştırması da ilginç bir anı olarak değer kazanıyor. Haberlere bile konu olan TIR'a vatandaşlarda yoğun bir ilgi gösterirken sık sık fotoğraf çektirme yarışı da olduğu gözlerden kaçmıyor.

Yazıcı, "Bu bence bir vizyon göstergesi olarak da görülebilir. Ben seçim kampanyası sürecinde kimseden destek görmedim. Bu TIR'ın sahibi de bir arkadaşım. Yani bu asla bir sosyete TIR'ı değildir." dedi.