Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Mustafa Sandal, Beşiktaş'ın şampiyonluk şansını değerlendirdi. Siyah beyazlı takıma olan düşkünlüğü ile tanınan Sandal, Beşiktaş'ın her zaman şampiyonluğa oynayan bir ekip olduğundan bahsetti.

Türk popunun sevilen ve önemli isimleri arasında gösterilen Mustafa Sandal, siyah beyazlı takımdan övgü ile bahsetti. TRT Spor kanalına açıklamalarda bulunan Sandal, "Beşiktaş ne kadar sezona kötü başlasa da mutlaka kısa bir zaman içerisinde toparlanacaktır. Yükselişe geçtikten sonra da onları durdurmak gerçekten de zor olacaktır. Şu anda o havayı yakaladığımızı söylemek için önümüzde bir engel bulunmuyor. Nevzat Demir de şu anda her şey yolunda." mesajını verdi.

Kagawa Muhteşem Bir Transfer

Sandal, "Japon yıldız Kagawa gerçekten de muhteşem bir oyuncu. Onu zaten daha önceden bütün dünya tanıyordu. Son transferler ile birlikte takım daha da güçlendi. Teknik direktörümüz Şenol Güneş ile bizi daha güzel günler bekliyor. Sezon sonunda şampiyon olamasak bile 2. olarak Devler Ligi'ne katılmak istiyoruz. Beşiktaş her zaman şampiyonluğun en güçlü adayları arasındadır." ifadelerine yer verdi.