Makyaj Alışkanlıklarını Değiştirdi

BB krem kolay bir kullanıma sahip olmasının yanı sıra etkili bir kapatıcı özelliği ile de kadınların makyaja bakışını ve makyaj alışkanlıklarını değiştirdi. Fondöten kullanmak için öncelikle cildi nemlendirmek gerekmektedir. Bu da gün içerisinde fondötenin akmasını sağlayan en önemli faktörlerden biri olmak ile birlikte uygulama için de fazla zaman harcamak gerekmektedir. Fakat BB kremin hayat kurtarıcı özelliği de burada devreye giriyor. BB kremlerin nemlendirici özellikleri de bulunuyor. Bu neden ile ürünü hem nemlendirici hem de fondöten olarak kullanılmaktadır. Ayrıca bu ürünlerin pek çoğunda güneşe karşı koruyucu özellik de mevcuttur. Aslında tek bir krem ile aslında 3 farklı özellik devreye sokulmuş olur.

Renk Eşitsizliklerinden Korkmayın

CC kremin en önemli özelliklerinden biri ciltteki renk tonlarını kapatmasıdır. Özellikle cildindeki ton farkı gibi kızarıklıklardan da rahatsız olanlar için oldukça etkili olan CC krem son zamanlarda kadınların gözdeleri arasında bulunuyor. Hafif bir formül ile üretilmekte olan CC krem ciltte bulunan ince çizgilerinde kapanmasında yardımcı oluyor.

Gözeneklerin de kapatılmasında yardımcı olan CC kremi BB kremden ayıran bir diğer özellik ise bu ürünün daha az bir nemlendirici özelliğine sahip olmasıdır.

Cildi için daha yoğun bir nemlendiriciye ihtiyaç duyan kadınlar bu ürünü tercih edebilir. Bunların dışında ise her iki krem de genellikle ten rengindedir. Fakat markalara göre CC krem zaman zaman gri ya da beyaz tonda üretilse de cilde uygulandıktan kısa bir süre sonra cilt rengi ile uyum gösterecektir.