Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'ye devre arasında transfer olan Tolgay Arslan'ın siyah beyazlı kulübe yönelik sözleri olay yarattı. Sarı lacivertli yöneticiler Tolgay Arslan ile bir görüşme gerçekleştirerek bu sözlerine artık bir son vermesini istedi.

Ve Tolgay Arslan krizi yeniden baş gösterdi. Süper Lig'de sahasında Göztepe'yi 2-0 deviren Fenerbahçe'de güzel bir oyun ortaya koyan Tolgay Arslan'ın maç sonundaki açıklamaları adeta olay oldu. Karşılaşmanın başlamasına az bir zaman kala Kadıköy'de sahaya çıkarak sarı lacivertli taraftarları Fenerbahçe armasını öperek karşılayan Tolgay'ın maç sonu açıklamaları büyük ses getirdi.

Tolgay'a Yönetimden Uyarı

Tolgay Arslan ile bir görüşme gerçekleştiren Fenerbahçeli yöneticiler oyuncudan bu tarz açıklamalardan kaçınmasını isteyerek ilk uyarılarını gerçekleştirdi. Tolgay'dan sadece oyununa konsantre olmasını ve sarı lacivertli formayı hakkı ile taşınması istendi.

Tolgay Arslan maç sonundaki açıklamasında, "Oldukça zor günler geçirdiğimizin farkındayız. Buraya ilk geldiğimde Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu zaten biliyordum. Eski takım arkadaşlarımın da görüşleri zaten bu yöndeydi. İmzayı attıktan sonra her şeyi geride bıraktım." ifadelerine yer verdi.