41,9821 %0,23
48,4264 %0,43
5.441,29 % 0,20
Ara
Haberin Gündemi Asayiş Taksi şoförü kanser hastası yolcusunu darp etti

Taksi şoförü kanser hastası yolcusunu darp etti

İstanbul Fatih'te bir taksi sürücüsünün ücret nedeniyle Iraklı turist yolcuyu darp ettiği öne sürüldü. Kanser hastası olduğu öğrenilen turistin ücreti vatandaşlar tarafından ödendi.

Okunma Süresi: 1 dk

Kanser hastası Iraklı turist, Fatih'te hastaneye gitmek üzere bindiği takside, şoför tarafından darp edildi. İddialara göre Iraklı turist Mohammed Dawood, her zaman 15 TL'ye gittiği hastane için 28 TL istenince taksiciye bu ücretin fazla olduğunu söyledi. Bunun üzerine taksici tarafından darp edilen Iraklı turistin ücret farkı vatadaşlar tarafından ödenirken, taksi şoförü parayı da alarak olay yerini terk etti.

Iraklı turist Dawood, darp edildiğini ve kanser tedavisi gördüğünü anlattı. Çevredekilerin ısrarına rağmen şikayetçi olmayan Dawood, bir süre sonra yerden kalkarak gözden kayboldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *