Meteoroloji'den Antalya için kuvvetli fırtına uyarısının gelmesinin ardından yarın bazı ilçelerde okullar tatil ilan edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında Antalya'da fırtınanın oldukça şiddetli olacağı belirtildi. Bunun ardından Antalya'nın ilçelerinden Kemer, Kumluca, Finike, Demre ve Kaş'ta okullar tatil edildi.

Antalya'nın özellikle batı kesimlerini vuracak fırtınada yine hortum uyarısı yapıldı. Kentin batı kesimlerini etkisi altına alacak olan fırtınanın saatteki hızının 100 km/s'in üzerine kadar çıkabileceği ifade edildi. Geçtiğimiz haftalarda da Antalya'da yaşanan kuvvetli fırtına da yer yer hortumlar oluşmuş ve büyük facialar yaşanmıştı.

Antalya'da Okullar Yarın Tatil

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, bugün öğle saatlerinden itibaren özellikle Antalya'nın batı kesimlerini vuracak olan fırtınanın zaman zaman 90 kilometre kadar hıza ulaşabileceği de gelen son bilgiler arasında yerini aldı.

Antalya Valili ise Meteoroloji'den yapılan bu açıklama sonrasında 6 Şubat Çarşamba gününde Kemer, Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde okulların tatil ilan edildiğini söyledi.